No problem la Full Events!
Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini

Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini. Încă învățăm lucruri noi? – Ce s-a întâmplat în prima parte a anului?

Un party -n vremurile bune? No problem la Full Events!

No Problem, pe bune: vă amintiți de petrecerile anilor ’90, când ne prindea dimineața pe ringul de dans, în cea mai emblematică discotecă din oraș? Ei bine, în cinstea acelor  vremuri, am avut bucuria să colaborăm cu cei mai cunoscuți DJ din Brașov, în cadrul unui eveniment cu tematică retro, la care am făcut ce știm noi mai  bine: am livrat bună dispoziție!

Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini. No problem la Full Events!

Remember No Problem” a fost un concept powered by DJ Luci Samuilă, DJ Adi Grecu și  DJ Nas, pentru care echipa noastră a  asigurat sonorizarea în Poiana Brașov la Piatra Mare, cu linia de sonorizare Brașov Premium, L Acoustics, schelă cu lumini și lumini arhitecturale. 700 de invitați s-au întors în timp cu multă bucurie pe ritmuri disco într-o atmosferă absolut efervescentă. Finalul a fost cu „bis”, așa că nici n-am strâns bine scenă, că suntem gata s-o reinstalăm în Brașov de cum se-anunță următoarea ediție.

Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini

Vibrația baletului: Dance Show by AcademRehhahn

Vara lui 2023 a venit cu experiențe noi pentru echipa noastră. În iunie am fost onorați să contribuim cu efecte speciale la un show de excepție, în prestația plină de emoție a copiilor de la Academy Rehhahn by Camy. Grația micilor artiști s-a împletit cu vibrațiile spectacolului de lumini creat de Full Events pentru a pune în valoare povestea din spatele dansului. Am recreat norii, lacul, nuferii și dunele de nisip pe scenă de la Kronwell cu ajutorul mașinii de fum greu, într-un spectacol unic care a emoționat organizatori și invitați deopotrivă. Ne-am umplut de bucurie, am legat prietenii și așteptăm cu deschidere noi provocări de acest fel. Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini.

Dj nuntă, Dj Brașov, Sonorizare Brașov, Scenă Brașov. No problem la Full Events!

Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini

Nuntă de poveste cu Ghiță Munteanu

Timpul trece repede când ți-e drag de ce faci. Și iată cum s-a scurs prima parte din acest sezon, în care am legat prietenii noi, cu oameni deosebiți. Nuntă de la Laguna Albastră va rămâne memorabilă datorită unei colaborări de excepție: echipa noastră a avut onoarea să se ocupe de sonorizare pentru prestația maestrului Ghiță Munteanu. Un sistem format din 6 topuri L Acoustics și doi bași dubli au susținut cu succes evenimentul, alături de o schelă de lumini care a întregit atmosfera, astfel încât această zi să rămână în inimile noii familii și ale celor care le-au fost alături. Hituri precum “Diamantul vieții mele” sau “Aș vrea să fiu un spiriduș” au ținut invitații pe ring până spre dimineață, când a preluat maestrul de ceremonii – DJ de nuntă, cu hituri noi și actuale.

Alături de miri, rămâne de neuitat Ghiță Munteanu, om și artist de excepție, cu care sperăm să avem plăcerea de a mai lucra.

Scenă. Sonorizare. Schelă cu lumini