Dj Nunta Brasov. Sincronizarea momentelor –  „Chimia” dintre miri si prestatori!

Dj Nunta Brasov. Sincronizarea momentelor. „Chimia” dintre miri si prestatori!

Ati ajuns la sala, ati reusit sa organizati invitatii, ati facut poze si v-ati asezat la masa. Ce urmeaza? Cum procedam noi? Aflati in randurile de mai jos:

Pana la primul dans: Cum ne implicam in aceasta parte?

In primul rand vorbim cu mirii si incercam sa le transmitem un sentiment de siguranta prin faptul ca lucreaza cu profesionisti si trebuie sa se bucure de eveniment. Tot atunci stabilim impreuna momentul in care se va deschide dansul. Acesta trebuie sa vina cat se poate de natural si chiar daca am stabilit anumite momente, noi suntem atenti la mire si la mireasa. De ce? De exemplu, deschiderea dansului:  Nu de putine ori s-a intamplat ca fix cand totul sa fie pregatit sa vina gasca mirelui iar acesta sa fie nevoit sa-i intampine. In acest caz noi vom amana momentul, daca observam ca mirii se duc sa primeasca invitatii. Comunicarea este cheia si abia cand totul va fi pregatit, se va deschide dansul. Scopul nostru este ca totul sa se intample cat mai natural pentru a transmite liniste si entuziasm, nu panica.

Dj Nunta Brasov. Sincronizarea momentelor. „Chimia” dintre miri si prestatori!

„Miezul” evenimentului:

Aici se desfasoara majoritatea momentelor tipice pentru o nunta dar preponderent este dansul. Comunicarea in aceasta parte, este importanta cu personalul localului dar si cu echipa foto-video pentru a potrivi cat mai bine momentele muzicale cu servirea preparatelor culinare. In acest fel reusim prin muzica noastra, sa aducem energia acolo unde trebuie, cand trebuie! De asemenea, macar odata, in acest timp, cineva din partea noastra, va veni si va intreba daca totul este in regula. Tot in acest interval vom insera in programele muzicale, cerintele mirilor.

Dj Nunta Brasov. Sincronizarea momentelor. Concluzia:

Intr-o activitate care presupune coordonarea a multor momente si unde energia pozitiva sunt elemente definitorii pentru o petrecere reusita, noi cei de la Full Events – Dj Nunta Brasov tinem legatura in permanenta cu oamenii care tocmai au devenit sot si sotie. S-a intamplat datorita „chimiei” dintre ei iar acest lucru trebuie sa fie prezent pana se va termina evenimentul si dupa aceea, pentru totdeauna. 🙂

Dj Nunta Brasov. Sincronizarea momentelor