DJ Nuntă, Sonorizare, Scenă, Schelă cu Lumini Brașov

Full Events este o societate înființată în anul 2014, cu sediul in Brașov, care furnizează  servicii specifice evenimentelor private. Se adresează segmentului privat, atât persoanelor fizice cât și juridice.

Gama de servicii pentru nunți  dar și pentru evenimente tip corporate cuprinde multe aspecte care ajută beneficiarul să simplifice organizarea, experiența angajaților fiind de peste 15 ani.

Servicii muzicale:

Full Events are angajați 2 dj și un solist pentru muzică live.

Dj Brasov

Abordează orice gen muzical acest aspect discutându-se direct cu clientul. De asemenea, administratorul societății cât și dj-ul oferă sfaturi în acest sens ca muzica să se plieze tipului de eveniment sau unui anumit specific.

Solistul pentru Muzică Live Brașov

Țicu Șerban, este responsabil cu momentele speciale în cadrul unei nunți sau a altui eveniment festiv, are o experiență de peste 30 de ani și abordează genuri muzicale precum clasică, 70’s,  80’s, șlagăre cunoscute, cafe concert, folk, latino și multe altele. A cântat de-a lungul timpului atât în România cât și pe scene importante din Germania sau Franța.  Maturitatea lui dă un plus de eleganță evenimentelor de gală.

Scenă Brașov, Sunet și Lumini:

Indiferent de serviciile alese, societatea dispune de soluții complete pentru orice tip de eveniment, indiferent de mărimea locației sau cerințe și oferă următoarele:

Scena poate fi configurată în mai multe mărimi de la 2×1 până la 6×4 m ceea ce este suficient pentru majoritatea evenimentelor indoor. Aceasta are înălțime reglabilă de la 20 cm, la 80 cm și vine echipată cu toate accesoriile de care este nevoie, (suporți de susținere și fustă neagră.  Cea din urmă este montată pentru a ascunde partea inferioară unde sunt picioarele scenei dar și alte anexe, pentru că detaliile fac diferența. 🙂

Sonorizare Brașov

Fiind un standard în industrie, cel mai bun sistem de care dispune firma este de la producătorul francez L-Acoustics si este capabil să susțină evenimente unde sala are capacitatea de până la 2000 persoane. Și aceasta este modular și poate fi adaptat sălilor mai mici unde cerințele de presiune sonoră nu sunt așa de mari. Boxele sunt definite de naturalețe și amplitudine fiind agreate de majoritatea artiștilor de muzică live sau dj.

Schelă cu lumini nuntă

Disponibilă în mai multe configurații, de la 4 m lățime și până la 3 m înălțime, până la 10 m lățime și 6 înălțime, acestea sunt dotate cu aparate de ultimă generație și  controlate de un software dedicat, pot acoperi majoritatea sălilor de evenimente unde se dorește crearea unui ambient special.

Lumini Arhitecturale Brașov

Cu rol decorativ, sunt recomandate acolo unde se dorește un ambient intim. Se montează în sala de eveniment pentru a pune în evidență elemente structurale și pentru a crea o lumină ambientală. Aceasta se configurează în funcție de dorințele beneficiarului iar în acest sens specialiștii noștri vă pot sfătui pentru a găsi culoarea potrivită.

Fum Greu Nuntă Brașov

Prezent la aproape toate nunțile, acesta este potrivit pentru dansul mirilor pentru a crea acel efect de nor unde mirii deschid dansul. Efectul este produs de o mașină specială care funcționează cu gheață carbonică.

Toate serviciile sunt oferite direct de către firma noastră la calitate ridicată și pot fi comasate într-un singur pachet, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil.

Contactați-ne Acum:

Tel: 0766.428.880;  E-mail: fulleventsromania@gmail.com; www.fullevents.ro

DJ Nuntă, Sonorizare, Scenă, Schelă cu Lumini Brașov