Cum sa va feriti de intermediari - Dj Brasov

Exceptand faptul ca anul 2020 a fost unul foarte greu pentru sectorul evenimentelor private aceasta industrie este una profitabila. Din acest motiv pe piata au aparut diverse firme in cautarea de specula sau prestatori slab pregatiti. In continuare voi scrie despre cum sa va feriti de acestia:

Echipamentele de Sonorizare Brasov si lumini, unde este pericolul? In marea piata a prestatorilor de servicii pentru evenimente Brasov sunt multi care nu detin echipamentele prezentate in oferte. Problema nu este asta ci faptul ca voi ca si clienti aveti niste asteptari iar realitatea este o dezamagire. Nu aruncam cu pietre in cei care inchiriaza echipamente pentru a respecta contractul in schimb o facem pentru cei care se prezinta la eveniment cu un echipament mult inferior fata de ce au prezentat in oferta, sonorizarea este un dezastru iar ei ca si prestatori nu sunt profesionisti.

Daca evenimentul a inceput nu prea mai este nimic de facut decat sa speri ca totul va fi cat de cat bine.

Dj Nunta Brasov

Full Events a inceput investitiile in echipamente inca din anul 2011, cu 4 ani inaintea infiintarii firmei iar acestea continua. Nu ezitati niciodata sa cereti informatii despre echipamente, daca firma respectiva le are sau le subcontracteaza si bineinteles, cereti promisiunea calitatii.

Cum sa va feriti de intermediari.Dj Brasov

Furtul de Materialele foto si text

Nu de putine ori ne-am confruntat cu furtul de fotografii sau texte de pe site sau de pe pagina de Facebook. Am gasit materialele noastre in special pe site-uri dedicate anunturilor pentru vanzari si servicii. 

O falsa firma, un fals Dj sau oricine va incerca sa se vanda va avea nevoie de texte de prezentare lucru greu de realizat daca nu exista concret o baza juritica, o baza de echipamente si bineinteles o baza de oameni stabili. In acest caz majoritatea se inspira din surse sigure sau de la oameni de suces.

Cum reusiti sa deosebiti o sursa de incredere fata de una falsa?

Orice firma cu prestanta isi va crea o imagine proprie, in timp, iar materialele vor arata o evolutie a acestui fapt. Un fals prestator va avea fotografii cu mari discrepante intre ele si anume: Cateva poze cu echipamente de top, intr-un format tipic trupelor foarte mari urmate de cateva de la o nunta unde canta niste lautari dupa care cateva poze cu un dj cu 2 boxe. 

Nu este atat de important ce se prezinta in acele poze pentru ca poate de atat aveti nevoie, un dj brasov cu 2 boze. Problema este cand in oferta vi se prezinta ceva iar realitatea este cu totul alta. Poate chiar aveti nevoie de un sistem complex de sonorizare Brasov si lumini iar dj-ul se prezinta cu 2 boxe.

Se mai intampla ca un fals prestator sa prezinte poze taiate (crop) pentru a elimina anumite elemente precum un logo al unei firme sau persoane.

Cum sa va feriti de intermediari.Dj Brasov

Dj Brasov

O firma care se respecta mereu va avea propriile materiale cu o continuitate intre ele. Nimic spectaculos nu se realizeaza peste noapte, achizitionarea echipamentelor si crearea unei imagini proprii ia mult timp iar discrepantele mari intre fotografii sunt un semn clar ca cineva doreste doar sa profite de ocazie.

Consecintele

In privinta echipamentelor riscul este ca la eveniment sonorizarea sa nu fie adecvata, sa fie facuta cu boxe de calitate inferioara iar sunetul sa fie conform cerintelor.

Cei care lucreaza cu propriile echipamente au un avantaj pentru ca in timp au ajuns sa le cunoasca si sa stie care este solutia potrivita pentru fiecare eveniment in parte. 

Full Events lucreaza cu doua firme in privinta boxelor si anume Electro-Voice si L-Acoustics ambele fiind dedicate aplicatiilor profesionale si doua firme pentru luminile de scena si anume ADJ Lighting pentru evenimentele de anvergura si Stairville pentru evenimentele mici si medii.

In privinta serviciilor exista un mare risc ca cerintele sa nu fie respectate si anume muzica nepotrivita, nerespectarea cerintelor voastre ca si clienti, Dj-ul sau artisti sa fie altii decat cei contractati si per total oferta sa nu corespunda cu realitatea.

Noi, echipa Full Events,  mereu  va vom prezenta atat echipamentele cat si oamenii care vor fi prezenti la eveniment. 

Ca si concluzie, cautati oameni care denota transparenta, oameni cu substanta care pot oferii argumente puternice si reale nu doar marketing frumos ambalat. Intr-un final, totul trebuie sa aibe consistenta ca evenimentul sa fie unul reusit.

George Serban – Manager Full Events