Dj Majorat Brasov. Sfaturi si Informatii

Dj Majorat Brasov. Sfaturi si Informatii

Majoratele in zilele noastre nu seamana deloc cu ce se obisnuia acum 15-20 de ani cand  a-ti aniversa cea de-a 18 zi de nastere insemna maxim un chef intre prietenii apropiati la sarbatorit acasa ori undeva in natura la un gratar si o lada de bere.

Muzica insemna cateva cd-uri sau casete puse de pe o combina audio sau din casetofonul unuia dintre prieteni care avea masina. Totul se desfasura la un nivel mult mai scazut dar intr-un final  scopul era acelasi, marcarea trecerii in maturitate.

In viziunea Full Events lucrurile s-au schimbat in bine, lumea a evoluat iar conceptul de petrecere de majorat a intrat in randul serviciilor pe care le tratam cu mare seriozitate.

Dj Brasov

Majoratel. Sfaturi si informatii

Spre deosebire de o nunta unde lucrurile trebuie abordate intr-o maniera eleganta, oficiala, majoratul inseamna culoare, muzica, libertate de exprimare si bucurie.

In acest sens noi abordam acest tip de petrecere intr-o maniera speciala, de foarte multe ori echipamentele de sonorizare si lumini pe care le montam fiind demne de un mini festival.

Bucuria invitatilor si multumirea noastra la sfarsit sunt motive pentru care facem lucrurile in acest fel.

Dj nunta Brasov

Majoratele - Sfaturi si informatii

Ne deosebim prin flexibilitatea pe care o oferim referitor la muzica, suntem orientati catre publicul pe care il avem scopul final fiind o petrecere de neuitat.

Care sunt pasii pentru a organiza o petrecere de majorat cu noi? In primul rand este important sa ne intalnim sa ne cunoastem, pe langa faptul ca v-om incheia un contract care va oferii siguranta ambelor parti, esential este sa cream o conexiune pentru ca la petrecere sa impartasim aceleasi idei. V-om discuta in primul rand despre preferintele muzicale iar in acest sens noi suntem deschisi oricarui gen muzical cu conditia sa mentinem o linie decenta si o anumita ordine pentru a evita haosul. Lucram cu console de mixaj profesionale, nu punem muzica de pe internet, acceptam orice preferinte muzicale chiar daca nu le avem in playlist dar acestea trebuie furnizate DJ-ului pe un stick USB. Alte surse precum Youtube sau telefoane mobile nu sunt compatibile cu echipamentele noastre.

Dj majorat Brasov

Majorat Brasov

Urmatorul pas este presupune stabilirea echipamentelor de sunet si lumini. In functie de sala unde se va desfasura evenimentul, o sa va prezentam variantele pe care le avem. Muzica trebuie sa ajunga din difuzoare pana-n sange.  De asemenea pentru un plus de eleganta, pe langa schela cu lumini care este inclusa indiferent de pachetul ales, putem adauga luminile arhitecturale si in acest fel v-om face un ambient deosebit, perfect pentru acest tip de eveniment.

Dj Brasov - Majorate

Dj evenimente Brasov

La finalul articolului, ca administrator al acestei firme si in urma experientei acumulate va sfatuiesc sa pastrati lucrurile simple si sa apelati la profesionisti pentru ca cele de mai sus sa nu devina o povara. Energia pozitiva si confortul invitatilor sunt definitorii pentru o petrecere reusita. Impreuna cu echipa mea, suntem aici sa va ajutam.

George Serban – Manager Full Events

*Tips&Triks: Stiati ca dispozitia noastra este influentata de miros si ca anumite arome ne pot influenta starea de spirit? De aceea iti recomandam sa-ti selectezi si aromele potrivite pentru o nuntă perfectă.