Sonorizare L-Acoustics Brașov – Evenimente Premium

Sonorizare L-Acoustics Brașov – Evenimente Premium

Magic Summer – Capitolul 1 – Iunie.

Marcăm începutul verii cu un articol despre două dintre cele mai frumoase dar solicitante evenimente pe care Full Events le-a organizat. Aceste două remarcabile evenimente o să rămână cu siguranță și în amintirea noastră, a organizatorilor.

Cea mai elegantă Nuntă:

Data de 3 iunie a fost ziua când Istvan și Beatrix și-au unit destinele iar noi am avut onoarea să le furnizăm serviciile noastre la o calitate ridicată.

Istvan a spus că nu vrea o nuntă clasică, dar pe cât se poate, să fie atinse genuri muzicale cât mai variate.

Ca și echipamente a cerut un sistem de sonorizare și lumini de top, muzica să se audă clar atât pe ringul de dans cât și la mese sau terasa de afară.

Ne-am adaptat cerințelor. Programul muzical a însemnat o excursie continuă între Ungaria și România, majoritatea invitaților fiind maghiari. După ce lumea s-a încălzit am continuat cu dance, house, trance iar atmosfera a fost de festival.

Echipamentele furnizate au fost pe măsura așteptărilor și pentru acest eveniment am folosit linia noastră de top de la producătorul de echipamente audio L-Acoustics. Am folosit 4 sateliți Arcs Wide/Focus pentru partea de medii-înalte iar bașii au fost puternicii KS28.

De departe cea mai frumoasa nuntă din iunie 2022 s-a încheiat exact ca un festival, la 6 dimineața, când am ieșit cu toții afară și ne-am bucurat de răsăritul soarelui.

inchiriere sonorizare formatie

Aniversarea de 50 de ani a domnului Alexandru, la Restaurant Dumbrava din Rupea.

La dorința soției dânsului am făcut dintr-o simplă petrecere un adevărat concert. Pentru aceasta am folosit o scenă de 6×4 m, același sistem de sonorizare L-Acoustics dar in plus , pentru partea de voci am folosit mixerul nostru digital Yamaha TF-3. Ne-a onorat cu prezența Lena Miclaus și formația dânsei care a fost pe placul tuturor invitaților. O traversă cu lungimea de 8 m a susținut și sistemul de lumini care împreună cu luminile arhitecturale au schimbat total sala .

Aceasta a devenit elegantă și intimă, iar nuanța de albastru aleasă a fost perfectă pentru aniversarea unui domn.

Totul a fost la superlativ, am terminat evenimentul in zori, obosiți dar mulțumiți.

Maggic Summer 2022 continuă și abia așteptăm să împărtășim cu voi următoarele povești pe care le vom scrie în cartea evenimentelor de vis marca Full Events.

sonorizare L-Acoustics Brasov