Dj Nunta Brasov FullEvents – Dar vii tu sau trimiti pe cineva?

Dj Nunta Brasov FullEvents – Dar vii tu sau trimiti pe cineva?

Aceasta intrebare am primit-o de foarte multe ori cand am semnat un contract. In acest articol vom prezenta cateva aspecte legate de aceasta intrebare, de ce ne este adresata si care este temerea beneficiarilor.

Intr-un articol trecut vorbeam despre „Cum sa va feriti de intermediari”, am discutat despre diversi prestatori care pe langa faptul ca nu livreaza serviciile si echipamentele promise fac si diverse manevre in privinta Dj-ilor sau a artistilor. Este o practica folosita inca din anii 90′ cand titluri ambigue se foloseau pentru a atrage spectatorii. De aici provine si aceasta temere pentru ca sunt dese cazurile cand furnizorul promite un anumit Dj sau formatie iar la eveniment se prezinta cu totul alta persoana decat cea contractata. In cazul nostru, Indiferent care Dj o sa fie disponibil, beneficiarul va sti cu exactitate persoana sau persoanele ce o sa fie prezente la eveniment. De ce? Pentru ca ne recomanda caracteristici precum seriozitatea si energia pozitiva. Aceste lucruri vor fi mereu transmise de oameni, nu de echipamente.

Dj Nunta Brasov – Dar vii tu sau trimiti pe cineva?

Cine suntem? Cati suntem?

Echipa Full Events este formata din doi Dj Nunta Brasov si un artist pentru partea de muzica live:

George Serban este un  Dj cu o cariera inceputa in anul 2004. Si-a consolidat stilul muzical inca din anul 2008 cand s-a axat pe evenimente private de tip corporate si nunti. In paralel a fost dj la diverse cluburi din Brasov cat si din tara renuntand la acestea in anul 2012, an in care a luat nastere conceptul Full Events. Este administratorul firmei si persoana care va fi prezenta mereu la semnarea contractului.

Vajda Levente este de asemenea un Dj cu experienta. Cu o activitate care a inceput in anul 2005, este capabil sa sustina orice tip de eveniment de la nunta pana la petreceri tematice. Este alaturi de Full Events din anul 2014 fara intrerupere si se remarca prin flexibilitate si capacitatea de a se descurca in situatii limita.

Gheorghe Serban este omul responsabil cu partea de muzica live, in cadrul firmei. Cu o vasta experianta, pentru Full Events abordeaza stiluri muzicale precum clasic, evergreen, muzica usoara romaneasca dar si internationala. De asemenea face parte din echipa inca din anul 2014 fara intrerupere.

Pentru partea de asistenta si servicii adiacente precum fumul greu sau pentru sistemele de lumini arhitecturale sau schela lucram cu mai multe persoane, in functie de disponibilitate. In legatura cu acest aspect, consideram ca importanta este calitatea serviciilor livrate si nu efectiv persoana in cauza.

Dj Nunta Brasov Fullevents. Promisiunea garantata prin contract:

In functie de pachetul ales, beneficiarul va sti cu exactitate cine anume va presta la eveniment si numarul total de persoane  ( Dj, muzica live, asistenta tehnica). Toate acestea vor fi notate ca si clauza contractuala.

Dj Nunta Brasov FullEvents