Scenă Brașov

Scenă Brașov

Ful Events dispune de o scenă modulară care este disponibilă pentru închiriat atât separat cât și la pachet cu alte servicii oferite de societate.

Scena poate fi configurată în mai multe mărimi de la 2×1 m până la 6×4 m ceea ce este suficient pentru majoritatea evenimentelor indoor.  Aceasta are înălțime adaptabilă de la 20 cm la 80 cm și vine echipată cu toate accesoriile de care este nevoie ( suporți de susținere și fustă neagră.  Cea din urmă este montată pentru a ascunde partea inferioară unde sunt picioarele scenei dar și alte anexe, pentru că detaliile fac diferența. 🙂

Caracteristicile tehnice definesc calitatea, scena fiind fabricată în Germania și este compusă din platforme cu profil de aluminiu finisate cu vopsea specială Hexa care previne alunecarea  și poate susține până la 750 kg pe o singură platformă.

Transportul și montajul este asigurat de tehnicienii noștri care sunt calificați pentru a efectua astfel de lucrări. Acest lucru este necesar pentru a garanta integritatea și siguranța pe parcursul evenimentului.

Cum se alege mărimea și înălțimea potrivită?

În funcție de cerințe și de configurația sălii, tehnicienii noștri o să vă ajute să alageți configurația corectă.

Scenă Brașov