Full Events DJ Brasov – Furnizor in Pandemie

Full Events DJ Brasov – Furnizor in pandemie

Cu sediul in Brasov, Full Events este un concept care a luat nastere cu 10 ani in urma din dorinta de a oferii servicii de calitate maxima pentru evenimente private.

Fondata in 2014 ca si entitate juritica, Full Events a ramas in formula completa in cea mai grea perioada din istoria recenta a evenimentelor, pandemia de Covid-19.

Cu o investitie masiva in echipamente, Full Events poate sustine evenimente de toate tipurile, de la Dj nunta si botez, pana la evenimente corporate atat in Brasov dar si in alte orase.  In starea de urgenta am consolidat si am rafinat elemente precum luminile, sonorizarea dar si programele muzicale.

Oamenii din spatele firmei:

Dorim sa fim  persoane responsabile si cu spirit civic si de aceea, inca din aprilie 2020 toti prestatorii din cadrul firmei s-au vaccinat impotriva virusului.  Suntem complet imunizati chiar si cu doza a 3 a, detinem certificatul verde si din acest fapt colaborarea cu noi nu reprezinta un risc.

Full Events DJ Brasov – Dj Nunta Brasov – DJ Evenimente

Muzica:

Mai mult ca oricand, am investit in noi, am imbunatatit baza de date, am rafinat si am introdus piese noi atat pentru partea de Dj Brasov cat si pentru muzica live cantata de solistul nostru, Ticu Serban.

Echipamentele:

Desi multi prestatori au clacat in perioada pandemiei, noi am ramas cu toate echipamentele si in acest sens pentru urmatorul sezon de Dj Nunta suntem pregatiti cu sonorizare de top care poate satisface orice ureche muzicala, si este capabila sa sustina evenimente de pana la 500 de persoane fara niciun compromis in privinta calitatii.

Colaborarea cu noi:

Orice persoana cu care lucram pentru organizarea unui eveniment beneficiaza de consiliere din partea noastra atat pentru serviciile care tin de noi ca si prestatori dar nu numai. Suntem constienti ca majoritatea mirilor, de exemplu, sunt la prima incercare de a organiza o nunta. In acest sens, prin experienta acumulata in timp, noi suntem deschisi sa ajutam cu sfaturi si informatii oricarui cuplu care ne va solicita acest lucru, fara nicio obligatie sau cost. Scopul nostru este sa avem in fata oameni relaxati, fericiti si la final, multumiti.

Aceasta este motivatia noastra!