Volumul muzical la nunta – Dj Brasov

Full Events Brasov – Volumul muzical la nunta.

Full Events de-a lungul anilor si-a dezvoltat un concept propriu in ceea ce priveste volumul la un eveniment privat. Am reusit sa iesim din multe momente care duceau la rutina mai ales in timpul unei nunti folosindu-ne de acest aspect si am observat cu atentie momentele cand volumul muzical trebuie sa fie mai tare  sau mai incet. In randurile urmatoare explicam conceptia noastra in legatura cu acest aspect:

In prima parte a evenimentului chiar si dupa deschiderea dansului oamenii doresc sa socializeze, sa se cunoasca si sa intre in atmosfera de aceea un volum foarte ridicat nu va ajuta nici invitatii dar nici pe noi ca prestatori.  Un volum mic la inceput spre mediu in aceasta parte, este mult mai potrivit chit ca este vorba de muzica live sau Dj.  Luminile de scena fac parte de asemenea din acest ansamblu iar coordonarea lor cu muzica din acel moment este esentiala.

DJ Brasov – Volumul muzical la nunta.

In a 2 a parte a avenimentului, sa spunem „miezul evenimentului”, noi pastram un volum decent dar cu anumite varfuri. Ce sunt acestea? Anumite momente cand lumea este pe ringul de dans iar energia este ridicata. In acel moment un volum mai ridicat este binevenit dar numai pe muzica foarte energica. Un dans in doi va fi mereu mai placut la un volum rezonabil dar o muzica energica va merge bine cu un volum ridicat. Totul tine de experienta si simtul celui care distreaza lumea.

DJ Nunta Brasov – Volumul muzical la nunta.

Ultima parte a evenimentului este marcata de doua aspecte:

Daca lumea incepe sa plece, potrivit o sa fie din nou un volum moderat ca mirii sa poata comunica cu cei care vin sa ii felicite. Noi, continuam programul muzical pentru cei care danseaza dar avem grija la acest aspect. Spre final suntem flexibili si daca este nevoie ridicam volumul mult chiar si foarte mult daca asta se cere.

Volumul, acest aspect putin bagat in seama de multi prestatori face diferenta intre ordine si haos. Amandoua sunt necesare pentru un eveniment de succes, important este momentul cand fiecare apare!

*Recomandare: Surprinde-ti absolut toti oaspetii cu flori comestibile si aromate servite in cuburi de gheata si in cocktailuri.