Full Events
Într-o mie de cuvinte

Full Events – într-o mie de cuvinte

O vorbă înțeleaptă spune că dacă putem râde împreună, putem lucra împreună. Noi râdem des și pentru că am făcut din pasiunile noastre un mod de viață și ne trăim proiectele cu multă implicare. Respirăm muzică și asta ne pune în conexiune autentică cu cei care aleg să-și trăiască evenimentele importante alături de noi.

Echipa Full Events înseamnă doi DJ și un artist de muzică live, care lucrează și au crescut profesional împreună în ultimii ani.

Cei care preferă prestația live găsesc la Full Events un repertoriu suficient de bogat care aduce-n ring energie din genuri variate. Iar energia este, în fapt, esența unui eveniment memorabil. Artistul care dă această tușă remarcabilă în cazul nostru, e Gheorghe Șerban. Solist cu experiență, Gheorghe performează live și are în repertoriul său multiple genuri muzicale, de la muzică clasică la evergreen-uri, muzică ușoară românească sau internațională. Este alături de echipă de la început și împărtășește filozofia Full Events, prețuind calitatea și atenția la detalii.

Dincolo de calitățile indiscutabile ale unui unui solist, DJ-ul nostru vine pregătit cu mii de piese dintr-o vastă pleiadă ce acoperă toate genurile, curentele și gusturile muzicale, intrând într-o conexiune autentică cu invitați din orice categorie sau segment de vârstă. De altfel, experiența profesioniștilor noștri garantează armonizarea cu publicul sub toate aspectele, în funcție de fiecare moment al petrecerii.

Sonorizare Full Events într-o mie de cuvinte. Dj Nunta. Dj Botez. Dj Brasov

George Șerban este DJ de carieră cu o experiență de 8 ani în industria evenimentelor. Mixează la evenimente private de tip corporate și la nunți din 2008, timp în care și-a îmbogățit abordarea lucrând în paralel în cluburi de renume din Brașov și din țară. George este administratorul companiei și persoana de contact la discuțiile legate de modul de colaborare și semnarea contractului.

Levente Vajda ș-a început activitatea în 2005 și mixează la evenimente de orice tip de la nunți, festivaluri, petreceri corporate sau întruniri tematice. Face parte din echipa Full Events din 2004 fără întrerupere și e foarte apreciat pentru flexibilitate și pentru abilitatea de a jongla cu soluții în situații neprevăzute.

Rolul unui DJ la eveniment este esențial: el creează și menține nivelul de energie necesar pentru buna dispoziție a oaspeților, în timp ce solistul completeaza show-ul performând live la chitară, muzicuță sau vocal. Pentru că suntem o echipă și nu un grup de colaboratori, putem garanta simbioza dintre mix și prestația artistică live.

Atmosfera de petrecere ține și de ambient iar pentru servicii adiacente precum fumul greu sau luminile arhitecturale, lucrăm cu specialiști care ne sunt parteneri de cursă lungă, în funcție de disponibilitate.

Pentru ca petrecerea să fie reușită, e important ca gazdele să simtă ca evenimentul e pe mâini sigure. Dincolo de cine suntem în mod individual, garantăm prin contract calitatea serviciilor și structura angajaților care deservesc beneficiarul la data evenimentului. Full Events inițiază și păstrează o relație directă cu clienții săi, așa încât nu stabilim niciodată colaborări prin intermediari. Astfel, la momentul semnării contractului, putem comunica deja clienților noștri numele DJ-ului care se va ocupa de eveniment.

Sonorizare Full Events într-o mie de cuvinte. Dj Nunta. Dj Botez. Dj Brasov

De-a lungul anilor, Full Events și-a dezvoltat un concept propriu în ceea ce privește volmumul la un eveniment privat. Nu puține sunt momentele care tind spre o anume rutină în timpul unei petreceri. Spiritul de observație și experiența ne-au făcut să folosim volumul pentru comunicarea cu invitații. Dacă la începutul petrecerii primează socializarea iar întâmpinarea invitaților necesită timp pentru scurte introduceri, ajustăm volumul astfel încât aceste lucruri să se întâmple natural și armonios. Coordonarea cu luminile face parte din ambient și urmează firescul evenimentlui.

Pe măsură ce ringul de dans se umple și ne apropiem de a doua parte a evenimentului volumul ridicat pe alocuri marchează vârfurile de energie ale invitaților care se bucură de atmosferă. Un dans în doi, însă, va fi fără îndoială mai plăcut dacă muzica rămâne învăluită în ambient.

Spre finalul petrecerii, în funcție de atmosferă, vom reveni pe accente mai silențioase, permițând socializarea și eventual, discuțiile de rămas-bun. Se poate ca, în timp ce unii invitați părăsesc petrecerea, alții să populeze ringul. Experiența Full Events își va spune cuvântul pentru că în astfel de cazuri, păstrăm programul muzical pentru cei care dansează dar avem grijă ca volumul să nu-i deranjeze pe cei care își iau rămas bun.

 Sonorizari Evenimente. Full Events într-o mie de cuvinte. Dj Nunta. Dj Botez. Dj Brasov

La  fel cum “tonul face muzica”, volumul face diferența dintre petrecere și haos. E adevărat că ambele sunt necesare pentru un eveniment de succes, dar e la fel de important ca un DJ să recunoască momentul potrivit pentru fiecare din ele.

Pandemia a afectat masiv industria evenimentelor. Din fericire, Full Events a rămas echipa conectată la misiunea de a livra clienților experiențe complete. Suntem responsabili și în plan social, dincolo de acestă misiune, așa încât toți angajații companiei sunt imunizați prin vaccinare și motivați să ofere clienților evenimente memorabile.

Odată cu revenirea la noua normalitate, echipa noastră se face disponibilă cu tot ce are ea mai bun de dăruit celor care sunt binecuvântați cu ocazia de a sărbători. Încercările din ultimii ani ne-au făcut să apreciem și mai mult evenimentele fericite pe care le putem marca în ringul de dans, prin muzică și bună dispoziție. Fie că vorbim de nuntă, de o petrecere corporate sau de vreun festival, pasiunea Full Events e la lucru pentru a face aceste experiențe imposibil de uitat.