Dj si sonorizare pentru evenimente reusite

DJ si SonorizareÎn ceea ce privește echipamentele noastre, acestea fac parte din seria echipamentelor profesionale Electro-Voice caracterizate prin claritatea și profunzimea sunetului, de asemenea datorită acestor caracteristici muzica va fi echilibrată pe tot parcursul evenimentului.

Acestea se aleg în funcție de mărimea si tipul evenimentului, firma noastră asigurând un rider tehnic pentru max. 400 pers. în regim indoor. Dorim ca invitații să poată socializa de aceea volumul nu trebuie să fie exagerat de tare dar nici încet ci adaptat momentului.

dj si sonorizare (2)

Detalii tehnice legate de echipamentele de sonorizare găsiți în josul paginii la „informații utile”.

DJ-ii din firma noastră au experiență de minim 8 ani in domeniul evenimentelor private, dețin diplomă care atestă profesionalismul și lucrează legal in cadrul firmei.

Aceștia sunt responsabili pentru muzica de la eveniment de aceea una sau doua întâlniri  în prealabil cu clientul sunt imperative pentru discutarea unor detalii cum ar fi: genurile  muzicale abordate, tipul și tematica evenimentului, momentele speciale, deschiderea dansului și coordonarea cu mirii pentru diversele momente ale serii (în cazul nuntilor).

Dj-ii acoperă orice gen muzical de la muzică veche pana la cea mai nouă, populară adaptată zonei și nu numai. De reținut că dorim sa menținem calitatea muzicii  la un standard ridicat și evităm muzica de proastă calitate. (de exemplu manelele).

dj si sonorizare (2)

De asemenea se va mai concepe un playlist cu piese care trebuie să fie neaparat in decursul serii. Acestea vor fi integrate în program în funcție de cerință. Daca nu se dorește o ordine anume, Dj-ul le va integra în program în funcție de gen și moment. De exemplu : Daca avem 10 piese care trebuie să fie neaparat nu înseamnă că la un moment dat o sa fie toate doar să ne scăpăm de ele ci  acestea vor fi integrate treptat pe parcursul evenimentului!

Pe de altă parte Dj-ul o să întrebe și de piese ce nu se vor a fi din diverse motive. Se va face o listă cu ele și vor fi evitate. Un aspect important este faptul că nu avem un playlist stabilit de acasă pentru că niciun eveniment nu este la fel.

Mereu ne orientăm în funcție de oamenii care-i avem in sală și facem o balanță cu cerintele clientului.