Sonorizare L’ACOUSTICS – Inchiriere Echipamente

Sonorizare L’ACOUSTICS – Full Events – Evenimente la nivel de performanță

Conceptul Full Events a luat naștere odată cu conștiința faptului că orice eveniment marchează momente de referință în viața clienților noștri. Fie că vorbim de nunta sau sfârșitul de an într-o corporație sau de festivalul care reunește întreaga comunitate a urbei, cei 12 ani de experiență ne-au învățat cât de importante sunt detaliile atunci când te ocupi de proiecte irepetabile.

Echipa Full Events e formată din oameni deschiși la minte care recunosc unicitatea fiecărui proiect și se pliază pe nevoile specifice fiecărui client, în timp real. Răspundem cu calitate publicului nostru, indiferent de natura evenimentului și suntem flexibili pentru că rămânem mereu ancorați în tendințele actuale.

Gama de servicii Full Events acoperă cerințele de structură, esențiale pentru a crea și întreține atmosfera la orice tip de eveniment: de la sonorizare, DJ și muzică live până la lumini arhitecturale, mașină de fum greu, și schele de lumini – toate disponibile și pentru închiriere.

Sonorizare L'ACOUSTICS

Prin prisma serviciilor pe care le oferim, ne adresăm unui portofoliu complet, ce acoperă evenimente din orice categorie. Fie că vă aflați în căutarea unui DJ de nuntă în Brașov sau în afară sau vă ocupați de un proiect de amploare și sunteți în căutarea unor servicii de sonorizare de calitate pentru un festival, răspundem prompt și cu plăcere nevoilor dumneavoastră cu un rider tehnic de ultimă oră disponibil și pentru închiriere.

Anul trecut a fost marcat de o serie de investiții în echipamentele sonorizare și de lumini, care se adresează atât evenimentelor indoor cât și outdoor și susțin cu performanță interpretarea trupelor de muzică live, atât de apreciată în orice context.

Rider-ul tehnic de sonorizare și lumini de care dispunem în prezent este foarte apreciat de clienții cunoscători, care se ocupă de organizarea evenimentelor în mod profesionist. Linia de sonorizare L’Acoustics satisface cu brio cerințele oricărui muzician, fiind formată din 6 incinte pentru reproducerea frecvențelor medii și înalte și având 2 subwoofere duble cu difuzoare de 18”: Arcs Focus 4 bucati, Arcs Wide 2 bucati, Ks28 2 bucati si amplificare, LA 12x.

Sonorizare L'ACOUSTICS

După sonorizare, efectele speciale sunt foarte importante pentru succesul unui eveniment. Aici, dispunem de o schelă nouă, cu deschiderea de 10m, și două stative care susțin sistemul de sonorizare și pe cel de lumini, format din doua sisteme de ridicare Kuzar K8 cu capacitatea de a susține o greutate totala de 600 kg la 6.5 m inaltime.

În privinta luminilor vă stau la dispoziție 8 moving-head-uri American DJ Vizi Beam 5 RX, pana la 18 proiectoare cu 56 cu leduri de 3w, 5 traverse Global Truss F33200 Truss de 2,0 m, 2microfoane Shure Beta 58A (wireless), 4 microfoane SM 58 pe fir și o masina de ceata de mare putere, marca Beamz F1500. Softurile de control pentru echipamentele de lumini sunt, de asemenea, sugestive din punct de vedere al calității: Adj MyDmx 3.0 si Daslight DVC4 Gold ZM.

La cerere, asigurăm și scenă, în funcție de necesitățile impuse de locație – indoor sau outdoor.

Echipa noastră reunește sunetiști, luminiști și Dj de profesie și e gata oricând să asigure suport profesionist de la consiliere, încă din faza în care scrieți scenariul evenimentului dvs. și până la montaj, preluând întregul proces logistic pe tot parcursul evenimentului, astfel încât invitații dumneavoastră să strige “bis” spre dimineață.