Muzica live cu Țicu Șerban

Absolvent al școlii populare de artă, după obținerea primului atestat de liber profesionist este cooptat de formația Atlas Show Band cu care pleaca într-un turneu in Germania.

Din 1985 face parte din formația Politon, una din cele mai valoroase cu care a lucrat. Politon a fost orchestra festivalului „Voci de Primavară” patronată de George Grigoriu.

In acea perioadă face turnee in Moldova împreună cu Adrian Daminescu, Marina Florea, Stela Popescu și Arșinel. Printre marii artiști cu care a mai colaborat în acea perioadă se numara Constantin Panaite actualmente vioara întâi la filarmonica din Botoșani, Corina Chiriac, și regretatul Grigore Vieru.

Din 1990 pană în 2002 cantă în diverse localuri și trupe din Brașov și înprejurimi la evenimente private și concerte. Din anul 2002 cantă în mai multe restaurante din Franța unde abordează alte genuri muzicale cât și tehnici noi.

Țicu Șerban dezvoltă un stil propriu la chitară și muzicuță combinat cu stilul flamenco spaniol. în acest fel reușește să încânte publicul francez cat și turiștii englezi, italieni, americani etc. cu colaje de muzica flamenco/latino, pop, clasic și nu numai.

Enumerăm în acest sens piese de Gipsy Kings, Michael Jackson, Eagles, Bach, Mozart, și mulți alții. Din anul 2014 face parte din echipa FULL EVENTS, unde ia ființa un nou concept, diferit față de ce este în acest moment pe piața muzicală, pentru evenimentul Dumneavoastră: Piese celebre atât românești cât și internaționale, vechi sau noi, cântate într-un stil propriu atât pe negativ cât și unplugged (la rece) în simbioză cu Dj-ul.

Un show unic, varianta perfectă pentru cei ce își doresc un eveniment special unde sa îmbine muzica live cu muzica Dj-ului.