Sonorizare & Dj

În ceea ce privește echipamentele noastre, acestea fac parte din seria echipamentelor profesionale Electro-Voice caracterizate prin claritatea și profunzimea sunetului, de asemenea datorită acestor caracteristici muzica va fi echilibrată pe tot parcursul evenimentului.

Acestea se aleg în funcție de mărimea si tipul evenimentului, firma noastră asigurând un rider tehnic pentru max. 400 pers. în regim indoor. Dorim ca invitații să poată socializa de aceea volumul nu trebuie să fie exagerat de tare dar nici încet ci adaptat momentului.

Detalii tehnice legate de echipamentele de sonorizare găsiți în pagina echipamente sonorizari.

DJ-i din firma noastră au experiență de minim 8 ani in domeniul evenimentelor private, dețin diplomă care atestă profesionalismul și lucrează legal in cadrul firmei. Aceștia sunt responsabili pentru muzica de la eveniment de aceea una sau doua întâlniri  în prealabil cu clientul sunt imperative pentru discutarea unor detalii cum ar fi: genurile  muzicale abordate, tipul și tematica evenimentului, momentele speciale, deschiderea dansului și coordonarea cu mirii pentru diversele momente ale serii (în cazul nuntilor).

Dj-ii acoperă orice gen muzical de la muzică veche pana la cea mai nouă, populară adaptată zonei și nu numai. De reținut că dorim sa menținem calitatea muzicii  la un standard ridicat și evităm muzica de proastă calitate. (de exemplu manelele).

De asemenea se va mai concepe un playlist cu piese care trebuie să fie neaparat in decursul serii. Acestea vor fi integrate în program în funcție de cerință. Daca nu se dorește o ordine anume, Dj-ul le va integra în program în funcție de gen și moment. De exemplu : Daca avem 10 piese care trebuie să fie neaparat nu înseamnă că la un moment dat o sa fie toate doar să ne scăpăm de ele ci  acestea vor fi integrate treptat pe parcursul evenimentului! Pe de altă parte Dj-ul o să întrebe și de piese ce nu se vor a fi din diverse motive. Se va face o listă cu ele și vor fi evitate.

Un aspect important este faptul că nu avem un playlist stabilit de acasă pentru că niciun eveniment nu este la fel. Mereu ne orientăm în funcție de oamenii care-i avem in sală și facem o balanță cu cerintele clientului.

Muzică live

Cu o experientă de 40 de ani in domeniul muzical solistul și instumentistul Țicu Șerban împreună cu echipa Full Events vă oferă un concept diferit pentru evenimentul Dvs. Acesta se referă la îmbinarea muzici live cu muzica prestată de DJ și se adreseaza acelor clienti pretențioși care vor să asculte muzică bună cântată live într-un mod inedit. Genurile abordate sunt evergreen, ușoară, latino, flamenco, rock&roll etc. cântate vocal, cu chitară electro-acoustică sau electrică și muzicuță, cu negative sau unplugged (la rece). Improvizația este caracteristica principală a artistului de aceea reușita este garantată.

O scurtă biografie despre artistul Țicu Șerban găsiți in josul paginii la „informații utile”.

Lumini arhitecturale

Fiind un element de nelipsit la evenimentele cu pretenții, luminile arhitecturale pun in valoare locația prin eleganță și culoare. De asemenea ele conferă o notă de intimitate, un element foarte important pentru confortul invitaților. Ca și în cazul luminilor dinamice (schela) acestea sunt programate în funcție de momentul evenimentului dar mai ales de cerințele clientului. Se pot configura pe o lumină statică în cazul în care se va dorii o simetrie cu florile si decoratiunile sălii sau sa se schimbe culorile la un anumit interval de timp. Dispunem de 60 de elemenți de iluminat suficienți pentru sali cu capacitatea de pâna la 400 de persoane.

Detalii tehnice despre lumini arhitecturale găsiți in josul paginii la secțiunea echipamente.

Schelă și lumini

Spectacolul de lumini (Light show-ul ) este nelipsit de la orice tip de eveniment de calitate. Luminile dinamice au rol în animație asigurând astfel o atmosferă plăcută de la începutul până la sfârșitul evenimentului. Acestea sunt programate și coordonate in funcție de natura și momentul evenimentului. De exemplu pe o muzică lentă acestea vor avea un program de ambient plăcut și discret pe cand la un program disco vor avea un joc dinamic. Ca și in cazul sonorizarii acestea vor fi alese împreună cu clientul in funcție de mărimea sălii și numărul de invitați. Dorim să avem pe ring o atmosfera plăcută de aceea luminile nu trebuie să fie prea slabe sau prea puternice, in acest sens firma noastră dispune de două schele cu lumini, una potrivită evenimentelor de până la 100 pers. și încă una dedicată evenimentelor de pana la 400 pers. Jocuri de lumini

Detalii tehnice despre lumini gasiti in josul paginii la „informatii utile”.

Fum greu și gheață carbonică

Pentru primul dans vă oferim un pachet ce include mașină de fum greu și gheață carbonică în pahare pentru primirea invitatilor.

Acest pachet este prezent la toate nunțile cu pretenții, având rol decorativ, ofera un aer de poveste mirilor și este de ajutor acelora care nu sunt tocmai profesioniști în arta dansului…. 🙂

Alte informații despre fum greu și gheață carbonică găsiți mai jos la informatii utile.

Sonorizare L’ACOUSTICS – Evenimente la nivel de performanță

Conceptul Full Events a luat naștere odată cu conștiința faptului că orice eveniment marchează momente de referință în viața clienților noștri. Fie că vorbim de nunta sau sfârșitul de an într-o corporație sau de festivalul care reunește întreaga comunitate a urbei, cei 12 ani de experiență ne-au învățat cât de importante sunt detaliile atunci când te ocupi de proiecte irepetabile. ≥citeste articolul